Foto:

Het regent lintjes in de regio

Het regende afgelopen week weer lintjes in de regio. In de gemeenten Haaren, Meierijstad, Boxtel en Sint-Michielsgestel werd menig inwoner in het zonnetje gezet. Een overzicht:

Regio - Toon Bekkers en Berry Dekkers zijn in Meierijstad benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Mari van Asseldonk, Thea Bijsterbosch, Piet van Boxmeer, Hanny van Heesch-Versantvoort, Henriëtte Jansen–Van Grinsven, Mario Korsten, Ingrid van de Laar–Verberne, Rien van der Loo, Toon van de Meerakker, Piet van Oorschot, Frits Sanders, Mari van der Steen, Ed van Uden, Henk van Uden en Riek Wuijtenburg-Verbruggen zijn daar allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Boxtel en Haaren

In de gemeente Boxtel werden Bert Timmermans, Lisette Braken-Sanders, Guus Bekooy, Geertje Schellekens-Van Haaren, Charlotte de Windt-De Reeper, Sjaantje van der Zanden-Van Grinsven, Henk van der Vorst en Albert Kerkhofs Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

In Haaren werden Luciën Schevers, Berna Verhoeven-Hullegie, Frans van Lith, Cees van Roessel, Ardi Pompe-Van Gulick, Donny Krijnen-Lübeck en Bert Opsteeg benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Sint-Michielsgestel

Willem Poen uit Sint-Michielsgestel werd Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Lid werden in deze gemeente Jan Spit, Francine van Oirschot, Mari Mauriks, Jos Maas, Nellie van Kreij-Van den Hurk en haar man Ad van Kreij, Gerry van der Eerden en Herma Cillissen-Spierings.

De redactie van de krant wil bij deze alle gedecoreerden feliciteren.

Meer berichten