Het lunchconcert vangt aan om 11.00 uur.
Het lunchconcert vangt aan om 11.00 uur. (Foto: )

Tilburgse muziek klinkt in Helvoirt

Twee muzikale Tilburgse verenigingen die de samenwerking opzoeken en dan ook nog buiten de stadsgrenzen van Tilburg? Op zondag 19 mei gaan Koninklijk Erkende Harmonie L'Echo des Montagnes en Popkoor AkoorT die uitdaging aan: samen geven zij een lunchconcert in conferentiehotel De Guldenberg in Helvoirt.

Helvoirt - L'Echo des Montagnes, onder leiding van Jack Otten en popkoor AkoorT onder leiding van Koos van Eijk verzorgen tijdens het gezamenlijke concert op 19 mei elk een eigen muzikaal programma. Het koor wordt bij een drietal nummers begeleid door een aantal blazers van L'Echo. Op het programma van L'Echo staan onder andere Mack the Knife (Kurt Weil) en filmmuziek uit Hook (John Williams).

Het lunchconcert vangt aan om 11.00 uur. Na afloop van het concert bestaat de gelegenheid om te lunchen bij De Guldenberg of een drankje te nemen op het terras. Voor de aantrekkelijke prijs van 10 euro (incl. 2 consumpties) weet u zich verzekerd van uw aanwezigheid bij dit unieke concert. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis mee naar binnen. Gezien de beperkte capaciteit van de zaal kunt u het beste kaarten reserveren. Dat kan via www.lecho.nl of www.akoort.nl.

Meer berichten