De succesvolle dansers van Dansschool Dance Action uit Berlicum. Zij pakten de gouden plak op het EK dat vorige week plaatsvond.
De succesvolle dansers van Dansschool Dance Action uit Berlicum. Zij pakten de gouden plak op het EK dat vorige week plaatsvond. (Foto: )

Goud voor dansers uit Berlicum

Dansschool Dance Action uit Berlicum was vorige week succesvol op het Europees kampioenschap Dance Stars, dat gehouden werd in Veldhoven.

Berlicum - "Nadat Team Variationz afgelopen april zeer succesvol was en zich Nederlands Kampioen mocht noemen, gingen zij nu de strijd aan met de andere teams in hun danscategorie. Twee dagen vol dans lang werd er gestreden voor de Europese titel, op het eerste Europese kampioenschap van Dance Stars." Met een indrukwekkende groepschoreografie, gemaakt door trainster en coach Henneke van Ruitenbeek, wisten ze de jury te overtuigen. Zo werd team Variationz bekroond met de Europese titel.

Duo

In de Duo-categorie wisten Luna Meulman en Rosanne Schoofs nog een mooie vierde plek in de wacht te slepen. Helaas vielen de andere solisten net buiten de prijzen. "Maar niet teleurgesteld: alle meiden hebben een zeer succesvol seizoen gehad en hadden sterke en mooie concurrentie."

Dance Action maakt zich nu klaar voor de jaarlijkse eindvoorstelling. Dit jaar vindt de voorstelling plaats op 23 juni, in theater Perron 3 in Rosmalen. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van Perron 3.

Meer berichten