Je kunt de vlooien ook zelf brengen, bij manege De Aula aan de Gemondseweg. Check ook www.gestelsevlooienmarkt.nl.
Je kunt de vlooien ook zelf brengen, bij manege De Aula aan de Gemondseweg. Check ook www.gestelsevlooienmarkt.nl. (Foto: )

Vlooienmarkt vraagt om 'spullekes en handjes'

In de manege aan de Gemondseweg vindt 16 juni weer de tweejaarlijkse Grote Gestelse Vlooienmarkt plaats. De opbrengst van deze groots opgezette markt is geheel voor Gestelse jeugdinitiatieven.

Sint-Michielsgestel - De organisatie is nog op zoek naar handjes die enthousiast uit de mouwen steken. "Je kunt al helpen in de voorafgaande weken, met het ophalen en uitsorteren van de vlooien. Vanuit een doos diversen gaat de cassetterecorder naar de afdeling elektronica en de doos Stratego naar de spellen. Daarnaast kan er ook geholpen worden bij het zetten van koffie en smeren van de broodjes voor de medewerkers." Voor het weekend zelf zoekt men logistieke handjes, die de al gesorteerde vlooien naar de juiste kraam brengen, en creatieve geesten die de verkoopplekken smaakvol inrichten. "Op zondag zijn er bevlogen verkopers nodig die ter plekke de waarde van het product bepalen en de eventuele onderhandelingen doen met de kopers. Wil je je handjes liever laten wapperen als verkeersregelaar, ook prima. En wat hebben wij te bieden? Vooral een warm bad vol gezelligheid en enthousiasme waar snel nieuwe contacten gelegd worden in een niet alledaagse omgeving." Meer via 0624871970.

Meer berichten