Lekker met een huurauto weg. Bijvoorbeeld naar Zeeland of Texel.
Lekker met een huurauto weg. Bijvoorbeeld naar Zeeland of Texel. (Foto: )

Gratis huurauto voor een dag

Regio - Veel Nederlanders voegen Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) en de daarop volgende vrijdag bij het weekeinde en maken er een mini-vakantie van. Met het hele gezin een heerlijk lang weekend naar Texel of Zeeland, waar de zilte zeelucht hen voorziet van nieuwe energie. Ruim een week later staat Pinksteren voor de deur. "Met maandag 10 juni als éxtra vrije dag een ideale mogelijkheid om er ook dan een paar dagen op uit te trekken. Een fijn vooruitzicht."

Huurauto

Om dat vooruitzicht nóg beter te maken, kunt u tijdens deze vrije dagen gratis gebruik maken van een huurauto bij Autobedrijf Van den Udenhout. "Tijdens het Pinksterweekend betekent dit 2 + 1 gratis: u huurt op zaterdag en (pinkster)zondag een auto, en u krijgt er tweede pinksterdag gratis bij. Met het Hemelvaartsweekend is het zelfs '4 halen 2 betalen', want u betaalt dan slechts de huurprijs voor zaterdag en zondag."

Van den Udenhout begrijpt dat u tijdens deze lange weekenden wel wat extra ruimte kunt gebruiken. Voor de bagage, de picknickmand en het speelgoed van de kinderen. "Of dat u optimaal van de zonnestralen wilt genieten met een open dak. Van den Udenhout is óók uw verhuurpartner." Bekijk de acties en de actievoorwaarden op udenhoutautoverhuur.nl/acties.

Meer berichten