De insteek is dat door de Grote Gestelse Vlooienmarkt een financiële bijdrage wordt geleverd aan een concreet en duurzaam voorstel.
De insteek is dat door de Grote Gestelse Vlooienmarkt een financiële bijdrage wordt geleverd aan een concreet en duurzaam voorstel. (Foto: )

Opbrengst Grote Gestelse Vlooienmarkt voor jeugd

De stichting Duizendpoot houdt al sinds 1967 de tweejaarlijks Grote Gestelse Vlooienmarkt. De netto-opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan initiatieven voor de jeugd van de kern Sint-Michielsgestel.

Regio - De insteek hierbij is dat door de Grote Gestelse Vlooienmarkt een financiële bijdrage wordt geleverd aan een concreet en duurzaam voorstel ten behoeve van de jeugd. Voorbeelden hiervan zijn een groot speeltoestel in de natuurspeeltuin, een koelkast voor de scouting, een slaapzand-machine voorde kindervoorstelling van OK-toneel en shirts voor de jeugdhofkapel. Ook de in het algemeen donker getinte helpers van een weldoener uit Spanje konden in het nieuw gestoken worden. "Verder hebben we MiniGestel, het jeugdcarnaval, de wandel4daagse en vele anderen door de jaren heen kunnen ondersteunen. Denk jij een beroep op ons te kunnen doen voor een financiële bijdrage, dien gerust een aanvraag in." Ga naar de website voor de voorwaarden en overige informatie: www.gestelsevlooienmarkt.nl.

"Vergeet natuurlijk niet de vlooienmarkt zelf te bezoeken die gehouden wordt op zondag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur in Aula de Manege aan de Gemondseweg."

Meer berichten