Er viel van alles te proeven in Lennisheuvel. Kinderen konden ook spelen. Foto: Ad van de Wetering.
Er viel van alles te proeven in Lennisheuvel. Kinderen konden ook spelen. Foto: Ad van de Wetering. (Foto: )

Smaken van dichtbij en verder weg

Heerlijke geuren, smaakvolle hapjes en verse producten van dichtbij en verder weg: de vierde editie van Lekker Lennisheuvel vond afgelopen zondag plaats. In natuurpark Boscheind stonden kraampjes met streekgerechten en ambachtelijkheid centraal.

Boxtel - Zo`n 15 ondernemers uit de regio lieten de bezoekers proeven van hun hapjes en drankjes. Elke ondernemer bood een hapje of drankje aan voor een euro. Tijdens Lekker Lennisheuvel was er onder andere de mozzarella en yoghurt te proeven. Uit Liempde was bijvoorbeeld Veenhuis present.

Haar Indonesische hapjes en gerechten lieten de bezoekers goed smaken. Dat was ook het geval van de Sushi Call en andere gerechten: niet uit Japan, maar uit Boxtel. Al met al was er volop sfeer, vertier en gezelligheid. En heerlijke producten en drankjes om lekker van te proeven, tijdens de vierde editie van Lekker Lennisheuvel, in samenwerking met vakantie comité Lennisheuvel. Dat bestaat dit jaar vijftig jaar.

Muziek

Het gebeuren werd muzikaal opgeluisterd door de Lennisheuvelse fanfare en dweilorkest Nood Toestand uit Liempde. Ook de kinderen konden zich heerlijk vermaken.

Meer berichten