Wethouder Eric van den Broek: "Heeft u een plan of ambitie die u waar wilt maken? Laat het ons weten!" Foto: Sander van Kasteren
Wethouder Eric van den Broek: "Heeft u een plan of ambitie die u waar wilt maken? Laat het ons weten!" Foto: Sander van Kasteren (Foto: )

Wethouder Van den Broek: "Ondernemen zit in ons dna"

"Gemeente Boxtel werkt mee aan duurzaam ondernemen. We denken graag met ondernemers mee over hun huidige plannen met de oog op de toekomst. Samen zoeken we naar creatieve, eigenzinnige oplossingen en opbouwende initiatieven om duurzaam te ondernemen. Dit doen we niet alleen voor eigen belang, maar ook voor de generaties na ons," vertelt de Boxtelse Wethouder van Economische Zaken Eric van den Broek.

BOXTEL - "Bij de gemeente Boxtel zit ondernemen in het dna. Kijk alleen al naar het aantal familiebedrijven dat hier decennialang is geworteld. Boxtel is een ondernemende gemeenschap waar het voor onze inwoners en bezoekers goed toeven is. Dit is mede dankzij onze ondernemers, die de economische motor vormen. Het ondernemerschap is terug te zien op onze bedrijventerreinen, maar ook bij onze detailhandel- en horecaondernemers in de verschillende centra en het buitengebied. Dit blijkt ook uit de vele evenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.

Met 15.000 arbeidsplaatsen en een Bruto Regionaal Product van 2,6 miljard euro, heeft gemeente Boxtel een goede, stabiele economische positie.

We willen met elkaar blijven vernieuwen en verbeteren

Dat het in Boxtel goed ondernemen en werken is, komt mede door de ligging op een kruispunt van transport- en kennisassen en de positie in het hart van de economische assen van BrabantStad (Eindhoven-Tilburg-Den Bosch).
Ook biedt het spoor een extra verbinding naar de gemeente.

We willen ervoor zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf haalt en met elkaar blijven vernieuwen en verbeteren. Heeft u een plan of ambitie die u waar wilt maken? Laat het ons weten! Wij gaan graag met u op zoek naar de mogelijkheden.

Innoveren in duurzaamheid

De wereld om ons heen verandert. Er wordt steeds meer 'groenere 'producten gevraagd. Als gemeente haken we daar op aan. Daarom is Boxtel een voorloper in duurzaam ondernemen. Ondernemers krijgen hier de ruimte om kennis te vergaren en te innoveren in de ontwikkeling van nieuwe groene materialen en producten."

Meer berichten