Ton Mennen van KPN NetwerkNL feliciteert mevrouw Jansen.
Ton Mennen van KPN NetwerkNL feliciteert mevrouw Jansen. (Foto: )

Glasvezelnetwerk in Helvoirt aangesloten

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Helvoirt is inmiddels afgerond. Daarmee zijn de werkzaamheden bijna tot een eind gekomen. De laatste aansluitingen zullen rondom de bouwvak plaatsvinden. Inwoners van Helvoirt kunnen nu gebruik maken van glasvezel.

Helvoirt - KPN NetwerkNL, dat het geheel aanlegde, bedankt de inwoners voor hun medewerking tijdens de aanlegwerkzaamheden. Om de laatste vragen te beantwoorden, blijven zij voor inwoners bereikbaar.

Mevrouw Jansen is als een van de laatsten aangesloten op het glasvezelnetwerk in Helvoirt. Voor mevrouw Jansen was de keuze voor glasvezel snel gemaakt. "Lekker in de tuin zitten met mijn tablet vind ik heerlijk en met glasvezel kan ik profiteren van nog sneller en stabieler internet." Als een van de eersten gaf ze toestemming, toen ze hoorde dat Helvoirt glasvezel zou krijgen. "En nu als laatste aangesloten, waar ik enorm blij om ben. Eind goed al goed", aldus mevrouw Jansen.

De werkzaamheden zijn over het algemeen voorspoedig verlopen en volgens planning uitgevoerd. Er liggen nu honderden kilometers glasvezel in de grond. Iedere dag zijn er glasvezelvoorbereiders, monteurs en een graafploeg aan het werk geweest om Helvoirt aan te sluiten op de toekomst. Daardoor kunnen bijna alle huishoudens in het aansluitgebied de voordelen van glasvezel ervaren. Internet wordt steeds belangrijker en met glasvezel hebben inwoners toegang tot een snelle en betrouwbare verbinding.

Meer berichten