Logo meierij.nl


Stichting Grafisch Atelier Den Bosch is een werkplaats, in de Willem Twee fabriek, waar iedereen die met grafische technieken wil experimenteren welkom is.
Stichting Grafisch Atelier Den Bosch is een werkplaats, in de Willem Twee fabriek, waar iedereen die met grafische technieken wil experimenteren welkom is.

Nieuwe kunstmarkt, ook voor de kleine beurs!

  Cultuur

Nieuwe kunstmarkt voor de kleine beurs op zondag 25 juni van 11.00 tot 17.00 uur in het Grafisch Atelier en de Willem II in Den Bosch. Bezoekers kunnen speuren tussen stapels zeefdrukken, (fotografische) etsen, steendrukken en meer. Entree is gratis.
REGIO - Omdat grafiek in kleine oplages wordt gedrukt is het werk betaalbaar en daardoor een toegankelijke manier om lege muren thuis of op kantoor aan te kleden of om een bijzonder cadeau te geven. Veel kunstverzamelaars begonnen hun collectie ooit met het kopen van grafiek. Naast prenten wordt ook toegepast werk verkocht zoals buttons, kaarten en kussens.
De kunstmarkt vindt plaats op de eerste verdieping van de Willem Twee fabriek, in de grote tentoonstellingsruimte en de grafische werkplaats. Een bezoek aan de stockverkoop kan gecombineerd worden met het bekijken van drie lopende exposities in het gebouw: Grafiek & de jonge kunstenaar, 'Me you and everyone we know' en de tentoonstelling GA Grafiekkalender II. Of met een hapje en drankje in het sinds dit voorjaar geopende eetcafé Hangop.
Stichting Grafisch Atelier Den Bosch is een werkplaats, in de Willem Twee fabriek, waar iedereen die met grafische technieken wil experimenteren welkom is. Men kan er zelfstandig werken, maar er worden ook (beginners)cursussen en workshops gegeven. Meer info: www.gadenbosch.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten