The Explosion Rockets gaan erg hard.
The Explosion Rockets gaan erg hard.

The Explosion Rockets voor tweede keer in Ahoy

  Cultuur

The Explosion Rockets staan voor de tweede keer in AHOY Rotterdam. Zij geven alvast een voorproefje in Party Center Denziz op zaterdag 24 februari. .

BOXTEL - The Explosion Rockets hebben afgelopen jaar een prima visitekaartje afgegeven toen zij een spetterend optreden gaven in Ahoy Rotterdam. Afgelopen week ging de telefoon in huize Sens aan de Beneluxlaan in Boxtel. Of The Explosion Rockets opnieuw een optreden zouden willen verzorgen op zondagmiddag 25 november: 2 sets van elk 45 minuten. Zaterdag 24 februari kunt u dus genieten een van de meest gevraagde rock 'n' rollbands in Nederland. Ook dit jaar, inmiddels al weer het vijfde jaar, staan The Explosion Rockets weer in het Party Centrum Denziz aan de Stationsstraat 69 in Boxtel. Denziz heeft een prachtige fiftieszaal met een goede akoestiek.
De band speelt steeds minder in het Brabantse, omdat ze in heel Nederland gevraagd worden. Steeds komen er nieuwe locaties bij in binnen- en buitenland. De band maakt dan ook muziek zoals die in de fifties en sixties vroeger klonk en gemaakt werd. Het publiek vindt dit fantastisch, het voelt zo vertrouwd. Ook de uitstraling van de band op het podium is super enthousiast, wat meteen overslaat op de zaal. De zaal gaat om 19.30 uur open, het optreden start om 20.30 uur.

Meer info www.explosionrockets.nl

Meer berichten