Liempds Kunstpad, mooie kunst bekijken in het dorp.
Liempds Kunstpad, mooie kunst bekijken in het dorp.

Liempds Kunstpad viert zevende editie in mei

  Cultuur

Op 26 en 27 mei 2018 wordt het tweejaarlijks Liemps Kunstpad georganiseerd. Op deze dag kan men de kunstwerken bekijken van diverse Liempdenaren, die op creatieve wijze bezig zijn met tekenen, schilderen, keramiek, edelsmeden en het maken van grafiek, etsen en beelden. De organisatie is in handen van Kunstgroep Liempde.

LIEMPDE - Het is de bedoeling dat het publiek de kunstwerken zoveel mogelijk bij de makers thuis of in hun atelier kan komen bekijken. Op een aantal adressen zullen echter ook werken te zien zijn van meerdere kunstenaars zoals de nieuwe "D'n Liempdsen Herd" en/of het voormalige raadhuis. Op deze manier wordt belangstellenden de kans geboden om te zien wat Liempde op dit vlak te bieden heeft. Net als bij de eerdere edities van het Liemps Kunstpad zal er ter zijner tijd een plattegrond beschikbaar gesteld worden met daarop de te bezoeken adressen.

Het zesde Liemps Kunstpad in 2016 was een groot succes. Toen konden er in Liempde 14 adressen bezocht worden waar het werk van meer dan 24 amateur en beroepskunstenaars te bewonderen was! Honderden belangstellenden maakten hiervan gebruik. Meer informatie staat op de website www.liemps-kunstpad.nl. In Liempde wonende of werkende kunstenaars kunnen zich aanmelden, liefst vóór 25 maart, via www.liemps-kunstpad.nl of info@liemps-kunstpad.nl.

Meer berichten