We Are Electric was vorig jaar, toen in Eersel, ook een groot feest.
We Are Electric was vorig jaar, toen in Eersel, ook een groot feest. (Foto: )

Vierde editie We Are Electric over een maand

  Cultuur

De timetable voor de vierde editie van WE ARE ELECTRIC Weekender is vorige week bekendgemaakt. Het festival vindt op 6, 7 en 8 juli plaats op Landgoed Velder.

Liempde - De line-up is dit jaar met zo'n 112 optredens uit binnen- en buitenland groter en diverser dan ooit. Dit internationale elektronisch cross-over festival focust sterk op live muziek en mag zich verheugen op exclusieve Nederlandse festivaloptredens van onder meer Martin Garrix, The Prodigy en Eric Prydz. Maar ook giganten als Mura Masa, Justice, Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens, Andy C, Dave Clarke, Gramatik, De Jeugd van Tegenwoordig, Martin Solveig, MHD, MK, Modeselektor (DJ Set), Netsky en Noisia (DJ Set) komen dit jaar naar WE ARE ELECTRIC Weekender.

Na drie succesvolle edities in Eersel strijkt het festival vanaf dit jaar neer op een nieuwe locatie: Historisch Landgoed Velder (Velder Woods) in de gemeente Boxtel. De nieuwe thuisbasis biedt ruimte aan de groeiende ambities van WE ARE ELECTRIC. Zo kan het driedaags festival uitbreiden in onder meer het muzikale aanbod, (live)producties, kampeermogelijkheden en bovenal, op groot verzoek van fans, programmering tot diep in de nacht.

WE ARE ELECTRIC Weekender onderscheidt zich door een veelzijdig en internationaal programma van live acts en dj's uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum, verspreid over 3 volledige festivaldagen op 6 grote podia genaamd Pulse, Ride, Crash, Kick, Desperados en Snare. Naast grote namen is er volop ruimte voor opkomend talent, voor creatieve collectieven en randactiviteiten op zowel het festivalterrein als op de camping. Dit jaar zijn er stage hostings van Hospitality, Back To The Future, Verknipt, Rewind, Happy Feelings, Rampage (hét grootste DnB event van Europa); Heldeep; Netsky and Friends en Future House Music. De line-up en dagindeling is online te vinden.

Meer berichten