Logo meierij.nl


Wil jij slapen onder de sterren? Meld je dan snel aan voor het nachtavontuur van OERRR.
Wil jij slapen onder de sterren? Meld je dan snel aan voor het nachtavontuur van OERRR.

Ga mee op nachtelijk avontuur met OERRR

  Human Interest

Droom jij van overnachten in de natuur? En wil je alles leren over de sterren? In de nacht van 22 op 23 juli kan dat in het Oisterwijkse bos! Meld je snel aan via natuurmonumenten.nl/agenda.
REGIO - Nadat je jouw tentje hebt opgezet, trek je samen met alle deelnemers het bos in. Je gaat op zoek naar sprokkelhout voor het vuur en kruiden voor zelfgemaakte thee. In het donkere bos zie je 's nachts veel meer sterren dan in het dorp of de stad. Hopelijk is het een heldere nacht en zie je ontelbare sterren in verschillende kleuren! Astronomische Vereniging WEGA vertelt alles over wat er aan de nachtelijke hemel te zien is.
De volgende dag gaan de deelnemers vroeg uit de veren voor een ochtendwandeling met boswachter Frans Kapteijns. Je kunt eekhoorns en vogels tegenkomen? Of misschien zelfs wel een ree! Vergeet onderweg niet om nog wat hout mee te nemen. Als afsluiting van deze bijzondere nacht, ontbijten de deelnemers namelijk gezamenlijk met zelfgemaakte pannenkoeken.
Deze activiteit is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar. Verzamelen op 22 juli om 20.00 uur bij het bezoekerscentrum en de volgende ochtend rond 09.00 uur zit dit bijzondere avontuur erop. Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 25 euro, voor niet-leden kost de activiteit 35 euro. Alle kinderen die meegaan, krijgen gratis het mooie Doe Boek van Het Groene Woud.

Reageer als eerste
Meer berichten