Logo meierij.nl


Wandelsportvereniging Groot Gestel presenteert op zondag 2 juli de achtste editie van de 'Zomerwandeltocht'. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer.
Wandelsportvereniging Groot Gestel presenteert op zondag 2 juli de achtste editie van de 'Zomerwandeltocht'. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer.

Zomerwandeltocht voor jong en oud

  Sport

Wandelsportvereniging Groot Gestel geniet steeds meer bekendheid bij de recreatieve en sportieve wandelaars uit de regio Sint-Michielsgestel en Den Dungen. Groot Gestel is een vereniging van inmiddels 150 leden die wandelaars de mogelijkheid biedt om ieder op zijn eigen niveau deel te nemen aan groepswandelingen. Een open en ongedwongen vereniging met leden van veertig tot vijfenzeventig jaar die bewegen en het onderhouden van sociale contacten belangrijk vinden.

SINT-MICHIELSGESTEL - Dit jaar organiseren zij op zondag 2 juli de achtste editie van de zomerwandeltocht. De wandelaars kunnen op deze dag kiezen uit zes verschillende afstanden te weten 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer. De start en finishplaats is in clubhuis De Marjorca Bar, waar de lange afstand wandelaars vanaf 07.00 uur en de recreatieve wandelaars tot 13.00 uur kunnen starten.
Dit jaar zijn er nieuwe routes uitgezet in de natuurgebieden in de regio Rosmalen/Den Bosch. Centraal in de routes staat het gemeanderde kanaalpark. Dit natuurpark sluit naadloos aan op de overige natuurgebieden van 's-Hertogenbosch. Het is bijzonder door de goede leefomgeving voor dieren en planten, maar zeker ook voor de wandelaars die hier vrij kunnen wandelen.
Recreanten hebben de keuze uit drie verschillende routes te weten: 7, 14 en 21 kilometer. Deze routes zijn uitgezet in de buitengebieden Den Dungen en Rosmalen Lekker wandelen en tegelijkertijd genieten van de wondermooie natuur. Recreatief en sportief wandelen met voldoende mogelijkheden om even te pauzeren bij Tuincafé De Witte Zwaan. In de ochtend treedt bovendien de muziekgroep van de vereniging op.
De sportieve wandelaars komen dit jaar zeer goed aan hun trekken en daarvoor zijn er routes van 21, 28 en 42 kilometer uitgezet in de regio Den Dungen/Rosmalen tot Maren-Kessel aan toe. Er wordt deels gelopen over de mooie routes binnen de verbindingszone De Groene Delta. Het zijn een uitdagende routes met pauzes bij de biologische Stadsboerderij Eyghentijds en Café De Wildse Hut
Een goed georganiseerde wandeldag met bijzondere routes die duidelijk zijn voorzien van bewijzering. Dus wandelaars, ben je op zoek naar een gezellige recreatieve of sportieve wandeldag, dan ben je van harte welkom op zondag 2 juli om deel te nemen aan de Zomerwandeltocht 2017. Wil je graag meer informatie over deze wandeltocht of over de vereniging, bezoek dan www.wsv-gg.nl, of stuur een mail naar
zomertocht@gmail.com. Ook is het mogelijk om je via de website in te schrijven, zodat je bij aankomst snel met wandelen kunt beginnen.

Reageer als eerste
Meer berichten