Logo meierij.nl


Foto: McDonald's Den Bosch

McDonald's zet zich in voor Schijndels wielerteam

  Sport

SCHIJNDEL/DEN BOSCH - "Kinderen willen graag een nachtzoentje van hun ouders voor het slapengaan. Zeker als ze in het ziekenhuis liggen!", vertelt Noortje van Hoof, restaurantmanager van McDonald's aan de Hooge Steenweg in Den Bosch. "We hebben twee grote kerstbomen. Bij de kassa zijn de nachtzoentjes al vanaf 1 euro verkrijgbaar. Op iedere nachtzoen, in de vorm van een ster, kun je je naam en een wens voor een ziek kind schrijven, waarna je hem in de boom kunt hangen."

"Wij steunen met deze actie het Schijndelse wielerteam 'Tandje durbij' dat dit jaar deelneemt aan de HomeRide en met de opbrengst van deze sponsortocht het Ronald McDonald Kinderfonds steunt. Dit Kinderfonds werft inkomsten voor alle Ronald McDonald logeerhuizen. In deze logeerhuizen kunnen ouders dicht bij hun kind logeren, dat in het ziekenhuis verblijft. En zo kunnen ze hun kind toch nog een nachtzoentje geven."

Op 23 en 24 juni gaan de mannen van 'Tandje durbij' in teamverband de HomeRide fietsen. Dat is 500 kilometer in de vorm van een hart in 24 uur, dag en nacht. Het streven is om minimaal 14.000 euro op te halen.

Sponsoren kan door het kopen van een nachtzoen in het McDonald's restaurant aan de Hooge Steenweg of via de website www.homeride.nl, waar je een bedrag op naam van 'Tandje durbij' kunt overmaken.

Wil je 'Tandje durbij' volgen? Like de Facebookpagina @tandjedurbij.homeride

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox