Alecto Cycling Team is het gezicht van het Brabantse wielrennen.
Alecto Cycling Team is het gezicht van het Brabantse wielrennen.

Alecto Cycling Team presenteert selectie

  Sport

Deze week is op het hoofdkantoor van Alecto in 's-Hertogenbosch de ploeg gepresenteerd van het Alecto Cycling Team. Het Bossche bedrijf heeft de hoofdsponsoring overgenomen van Baby-Dump dat negen seizoenen naamgever was van het Cycling Team uit Brabant.

REGIO - Alecto was al twee jaar co-sponsor. Alecto Cycling Team is een UCI continental team met nationale en internationale ambities. Zij rijden jaarlijks zo'n 80 koersen, waaronder de Topcompetitie en de Ster ZLM tour in Nederland.

Tijdens de presentatie zijn de renners en ploegleiding voorgesteld en de gasten bijgepraat over de ambities van het vernieuwde Alecto Cycling Team. Speciale gast en spreker was Richard Plugge, algemeen directeur van Team LottoNL-Jumbo, het gerenommeerde internationale wielerteam. "Het is de bakermat voor jonge talenten, die leggen in dit soort ploegen de basis voor de toekomst van het profwielrennen. Wij houden die ontwikkelingen scherp in de gaten", benadrukt hij het belang van het continental team. Harry Kemps, eigenaar van Alecto, is trots het wielerteam in het blauw en wit van Alecto te zien rijden. "We herkennen ons in de ambities, de ruimte voor talentontwikkeling en het enthousiasme dat dit team uitstraalt. Met dit partnerschap kiest Alecto voor verdere nationale en internationale naamsbekendheid."

Meer berichten