Het Scharreltoernooi trekt altijd veel publiek.
Het Scharreltoernooi trekt altijd veel publiek.

Twintigste editie van Scharreltoernooi Boxtel

  Sport

Volop tennis in Boxtel. Van 26 maart tot 1 april 2018 vindt namelijk alweer voor de 20e keer het Scharreltoernooi bij LTV Munsel. Dit is een open jeugdtoernooi wat door de KNLTB is goedgekeurd. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor: La Moustache Relatiegeschenken Boxtel.

BOXTEL - Inschrijving kan door alle jeugdleden die lid zijn van een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging.

Er worden wedstrijden gespeeld in de volgende categorieën: 10 t/m 12, 10 t/m 14 en 11 t/m 17 jaar. Zowel jongens- en meisjesenkel als jongens- en meisjesdubbel. Daarnaast is er de mogelijkheid om te spelen in de categorie Tenniskids Groen. Deze categorie is er voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar die al wel op een groot veld kunnen spelen maar dan met een zachtere bal. Ook hiervoor kun je je inschrijven in de enkel en de dubbel. Je mag maximaal aan twee onderdelen deelnemen.

Inschrijven kan alleen via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op zaterdag 17 maart 2018.

Voor meer informatie of vragen kun je een mail of sturen naar: scharreltoernooi@ltvmunsel.nl.

Tevens is er op zondag 1 april een event voor de jongste jeugd die nog spelen in Tenniskids Rood en Oranje (leeftijden 6 t/m 11 jaar). Hierbij wordt eerst een gezamenlijke opwarmtraining met diverse oefeningen gegeven.

Daarna zijn er een aantal wedstrijden, waarbij dezelfde opzet wordt gehanteerd als bij de World Tour. Ook hiervoor kun je jezelf inschrijven.

Inschrijven kan via www.tenniskids.toernooi.nl en de inschrijving sluit op zaterdag 17 maart 2018. Voor meer informatie of vragen kun je een mail sturen naar: scharreltoernooi@ltvmunsel.nl.

Meer berichten