Na een winter stilzitten, of in de bossen crossen, kan er weer op de weg gekoerst worden.
Na een winter stilzitten, of in de bossen crossen, kan er weer op de weg gekoerst worden.

Openingstocht wielrennen in Den Dungen

  Sport

Wieler Toer Trimclub Vlug Trug houdt op zondag 18 maart 2018 weer een grandioze fietstoertocht vanuit Den Dungen. De start is bij Hotel Boer Goossens. Iedereen kan meedoen. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 55 en van 75 kilometer.

DEN DUNGEN - De organisatie heeft mooie en leuke routes samengesteld. Voor iedereen biedt dit de gelegenheid voor een mooie start van het aankomende wielerseizoen. Bij beide afstanden wordt de te verrijden route duidelijk aangegeven met pijlen, zodat iedereen kan genieten van de mooie Meierij. Laat u verrassen!

Pauzeplaats

Nieuw dit jaar is de beschikking over een bewaakte fietsenstalling. Voor een rustieke pauzeplaats is gezorgd. Iedereen kan daar uitrusten en de energievoorraad kan aldaar weer op peil gebracht kan worden. Het is een mooie tocht om te fietsen, overtuig u zelf en stap daarom op de fiets. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen tijdens de toertocht.
Al meer dan dertig jaar wordt er bij de Wieler Toer en Trim Club Vlug Trug in clubverband op verschillende niveau's gefietst. Aan deze tocht kan iedereen meedoen, ook niet-leden van Vlug Trug.

Inschrijven

Inschrijven kan van 08.30 uur tot 10.00 uur die dag. Dat is bij start- en aankomstlocatie Hotel Boer Goossens aan het Heilig Hartplein 2 in Den Dungen.
Voor meer informatie neem dan contact op met Ad van Schijndel. Telefoon: 06 2680 8704.

www.vlugtrug.nl

Meer berichten