De winnaars van de Voetbaldagen.
De winnaars van de Voetbaldagen.

Winnaars Voetbaldagen in het zonnetje gezet

  Sport

De afgelopen periode heeft Plus Eijkemans maar liefst 6 jongens en meisjes de kans gegeven om gratis deelname aan de Plus Voetbaldagen in de laatste week van de zomervakantie te winnen. Massaal werd er boodschappen gedaan en mee gedaan aan de acties bij Plus Eijkemans. Elke week werden er 2 kinderen blij gemaakt.

SCHIJNDEL - Zaterdag 24 maart waren de winnaars met hun familie aanwezig om de prijzen officieel in ontvangst te nemen. Eigenaar Wim Eijkemans, met een groot hart voor wat er in Schijndel allemaal georganiseerd wordt voor jong en oud, was present. Samen met Sven Blummel, de 21-jarige coming man bij FC Den Bosch.
Sven is geboren en getogen in Schijndel en heeft zijn eerste voetbalstapjes gezet op de velden van RKSV Schijndel, waarna hij gevraagd is in de jeugdopleiding van PSV en ook daar al minuten heeft gemaakt. Sinds dit seizoen is Sven actief bij de profs van FC Den Bosch en met 13 goals en 6 assists al een belangrijke pion in het team van trainer Wil Boessen.

Handtekening

De winnaars van de succesvolle actie bij Plus Eijkemans zijn: In week 1: Stijn Spierings en Deena van Esch. In week 2: Ferry Schut en Juan Schevers. In week 3: Sterre van de Meulenhof en Niek Kastelijn.
Zij kregen van Wim en Sven een certificaat en een fotokaart van Sven inclusief handtekening (zie foto in de bijlage).

Wil jij ook deelnemen aan de Plus Voetbaldagen? De Plus Voetbaldagen worden georganiseerd van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus. Voor meer informatie en inschrijven verwijzen je naar de website www.plusvoetbaldagen.nl. Je kunt ook altijd contact opnemen met Vincent de Vroomen, telefonisch bereikbaar onder nummer 06-20133311.

Meer berichten