Toon Groenendaal werd benoemd tot erelid van de voetbalvereniging Sint-Michielsgestel.
Toon Groenendaal werd benoemd tot erelid van de voetbalvereniging Sint-Michielsgestel. (Foto: )

Diverse feestvarkens bij groot voetbalfeest

  Sport

Zaterdag vond de laatste vrijwilligersavond van de voetbalvereniging Sint-Michielsgestel plaats. Tijdens deze avond werden diverse mensen in de bloemetjes gezet vanwege hun verdiensten voor de club gedurende het afgelopen seizoen of gedurende een lagere periode voor de club.

Sint-Michielsgestel - Als eerste werd Toon Groenendaal benoemd tot erelid van de vereniging. Hij was meer dan 60 jaar de controleur aan de toegangspoort bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Regelmatig kon er ook voor andere activiteiten een beroep op hem worden gedaan. Daarna was het de beurt aan de supportersvereniging Victoria. Tot meest waardevolle speelster van het seizoen werd de zichtbaar verraste Penny van de Langenberg benoemd. Mike van Lijssel werd de meest waardevolle speler van het seizoen bij de mannen.

Vervolgens werden Cor de Beer en Hans van Grinsven (assistent-scheidsrechter en verzorger bij het eerste) benoemd tot supporter van het jaar. Zij mogen aansluiten bij een inmiddels grote groep trouwe supporters. Aansluitend werd de afscheid nemende secretaris Leo de Bakker door Bettie Schelle namens de KNVB benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Hij kreeg deze titel vanwege 40 jaar bestuurslidmaatschap. Na deze huldigingen volgde nog een mooi feest waarbij iedereen in de gelegenheid was om de gehuldigden te feliciteren met hun nieuwe titels.

Meer berichten