Foto: Merijn Geurts

Dommelcross: afzien in de prachtige natuur

  Sport

Natuurgebied Zegenwerp in Sint-Michielsgestel staat binnenkort weer in teken van atletiek. "Begin het nieuwe jaar sportief en neem deel aan de Dommelcross: het hardloopevenement dat inmiddels is uitgegroeid tot het meest karakteristieke van de Meierij."

Sint-Michielsgestel - Inschrijving voor de DommelCross is op die zondag 3 februari zelf ook nog mogelijk. Dit in tegenstelling tot voorgaande edities. Wat wel weer hetzelfde is. De deelnemers gaan het zwaar krijgen. Het volledig onverharde parcours in het natuurgebied Zegenwerp in Sint-Michielsgestel liegt er namelijk allesbehalve om.

Programma

De dag begint om 10.00 uur met de Kidsrun. Daarna volgen de junioren afstanden. De recreantenafstanden beginnen met de 6 en d 9 kilometer. Lopers van die afstanden starten vanaf 10.45 uur, gevolgd door de atleten die de 12 kilometer crossloop doen. Zij vertrekken om 12.00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.dommelcross.nl en op de Facebookpagina van het sportevenement.

Inschrijven

Online inschrijven kan nog maar even. Vanaf 26 januari kunt u niet meer online inschrijven, maar bent u welkom bij het wedstrijdsecretariaat van de Dommelcross, gelegen op het zwembadterrein Zegenwerp. Betaling moet contant gebeuren, want er is geen PIN aanwezig.

Meer berichten