Foto:

Kampioenenregen bij Badminton Club Gestel

  Sport

Onlangs is de eerste seizoenshelft van de badmintoncompetitie afgelopen en dat heeft geresulteerd in een kampioenschap van drie teams van Badminton Club Gestel, die zijn aangesloten bij de Bossche Badminton Federatie.

Sint-Michielsgestel - Team BCG 3, bestaande uit Miranda de Jager, Joyce Smits, Gijs Buitenhuis en Ad de Jong (zie foto), promoveert naar de 8e klasse. Team BCG 4, bestaande uit Annemarie van Breugel, Jane van Gaal, René Verhoeven en Roland Vos, promoveert naar de 10e klasse.

Jeugd

Bij de jeugd werd BCG 2 U15, bestaande uit Luuk van Alebeek, Ruben Hommel, Luke Schoonus en Jochem Wagemans kampioen. Dat team promoveert naar poule 2.

Het herenteam, aangesloten bij Badminton Nederland werd eveneens kampioen. De leden van dit team mogen op 24 maart in Tilburg gaan strijden om het Brabants kampioenschap. "We wensen alle teams weer veel succes!"

Badminton

Ook geïnteresseerd in de badmintonsport? "Kom gerust eens langs in Sporthal Theereheide, waar de jeugd op donderdagavond speelt vanaf 19.15 uur en de senioren vanaf 20.15 uur", nodigt de vereniging iedereen uit.

Meer berichten