Logo meierij.nl


Scouting Boxtel heeft afgelopen zaterdag het seizoen afgesloten met een sportieve middag voor alle kinderen in en rondom Brede School de Wilgenbroek.
Scouting Boxtel heeft afgelopen zaterdag het seizoen afgesloten met een sportieve middag voor alle kinderen in en rondom Brede School de Wilgenbroek.

Scouting Boxtel sluit seizoen sportief af

  Verenigingen

Op zaterdag 24 juni presenteerde Scouting Boxtel, in samenwerking met Buurtsport Boxtel, een sportieve activiteit ter afsluiting van het Scoutingseizoen. Tijdens deze activiteit speelden de jeugdleden van alle leeftijdsgroepen verschillende spellen.

BOXTEL - De scouts gingen in groepjes elk van de 9 spellen spelen, die in en rondom Brede School de Wilgenbroek waren uitgezet. Zo speelden zij KanJam, waarbij het doel is om een frisbee in een soort van ton te werpen. Bij het spel Tchoukball probeerden de scouts een bal tegen het doel werpen om deze zo terug te laten stuiten, waarna een punt kon worden verdiend door de bal weer te vangen. Verder waren er ook een aantal spellen gebaseerd op sporten zoals hockey, rugby en volleybal.
Stijn en Pepijn (beiden 7 jaar) vonden het een erg leuke dag: "Het waren leuke spelletjes en al onze vrienden waren er."
Ook Victor (13 jaar) had het erg naar zijn zin: "De leden van andere groepen zie ik normaal niet zo vaak. Het is leuk dat we nu een activiteit doen met heel Scouting Boxtel, zodat je ook de anderen weer eens ziet."
Het was al bij al een bijzonder geslaagde middag. Scouting Boxtel hoopt er dan ook een traditie van te kunnen maken om het seizoen gezamenlijk af te sluiten met een uitdagende activiteit.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een onvergetelijk zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een zeer veelzijdige hobby.

Reageer als eerste
Meer berichten