Logo meierij.nl


Zwen Center het Dommelbad heet voortaan NLG het Dommelbad. Behalve voor zwemplezier en waterpret kun je er voortaan ook terecht voor fitness. Met een ALL-IN abonnement kan je vanaf 2 juli naast onbeperkt zwemmen en aquasporten ook onbeperkt fitnessen.
Zwen Center het Dommelbad heet voortaan NLG het Dommelbad. Behalve voor zwemplezier en waterpret kun je er voortaan ook terecht voor fitness. Met een ALL-IN abonnement kan je vanaf 2 juli naast onbeperkt zwemmen en aquasporten ook onbeperkt fitnessen.

Het Dommelbad in Boxtel is jarig

  Zakelijk

Het is al weer tien jaar geleden dat Zwem Center het Dommelbad haar deuren opende. Inmiddels hebben duizenden kinderen het zwemmen geleerd bij Het Dommelbad en zijn er minstens zo veel diploma's verdeeld. Ook het recreatief zwemmen en banen zwemmen is erg populair. Het Dommelbad is een plek van samenkomen, iets waar ze bij NLG - eigenaar van Het Dommelbad - erg trots op zijn.

BOXTEL - Er kan niet alleen gezwommen worden in Boxtel. "De Aquasport lessen die wij in het bad aanbieden winnen nog steeds aan populariteit", aldus Cees Dircken, manager van Het Dommelbad. Het aanbod Aquasportlessen is in de loop der jaren dan ook behoorlijk uitgebreid. "Tegenwoordig bieden wij lessen voor alle doelgroepen. Als je fit wil worden of blijven kies je bijvoorbeeld voor AquaBootcamp of AquaZumba, voor de oudere doelgroep bieden wij FiftyFit, bij het zwangerschapszwemmen wordt de les specifiek aangepast op de zwangere vrouw en bij het medisch zwemmen kun je terecht als je klachten hebt."
Het Dommelbad is sinds twee jaar in handen van NLG; een organisatie met 18 vestigingen op het gebied van zwemmen, fitness en wellness. Het 10-jarig jubileum van Het Dommelbad is reden om de naam van het bad meteen te veranderen. In de toekomst zal Zwem Center het Dommelbad als NLG het Dommelbad door het leven gaan, waarmee dus de verwijzing naar de moederorganisatie wordt gedaan.
De naamsverandering is niet de enige wijziging die het 10-jarig jubileum met zich meebrengt. In navolging op het aanbod dat NLG al bij andere vestigingen biedt, wordt het aanbod bij NLG het Dommelbad uitgebreid met fitness. Iedereen die een ALL-IN abonnement heeft (of afsluit), kan per 2 juli naast onbeperkt zwemmen en aquasporten ook onbeperkt fitnessen. "Hiermee spelen wij in op de behoefte van onze klant, die steeds bewuster wordt van de belangen van bewegen. Mooi om te zien is dat ons publiek echt heel breed is."
Op 2 juli houdt NLG een open dag in het Dommelbad voor alle belangstellenden uit Boxtel en omgeving. Naast dat het 10-jarig jubileum gevierd wordt, heeft iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met de faciliteiten. Van 10.00 uur tot 14.00 uur is er de gelegenheid om te zwemmen (voor de kinderen met extra plezier op de waterattractie), deel te nemen aan de aquasport demo's en te fitnessen. Daarnaast staat er een rad met kans op mooie prijzen en er worden rondleidingen gegeven. Deelname aan alle activiteiten is gratis. Bovendien profiteert iedereen die zich uiterlijk 2 juli inschrijft voor een ALL-IN abonnement (vanaf 24,95 euro per maand) van lucratieve acties. Meer info: www.nlgroep.nl/dommelbad.

Reageer als eerste
Meer berichten