Logo meierij.nl


Vreugde bij de onthulling.
Vreugde bij de onthulling. (Foto: )

Bijna tweeduizend abonnementen glasvezel

  Zakelijk

Met 1804 afgesloten abonnementen is de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Sint-Michielsgestel en Meierijstad een feit. Maar liefst 66 procent van de inwoners en bedrijven in het buitengebied kiest voor glasvezel en heeft een abonnement afgesloten.

Regio - Onlangs werd de ondergrens van 50 procent deelname al ruimschoots gehaald. De wethouders van de gemeenten Sint-Michielsgestel en Meierijstad waren blij met dit mooie resultaat. Deze maand is in Sint Oedenrode, in het bijzijn van de ambassadeurs, het definitieve percentage onthult door Koos Loose, wethouder van Sint-Michielsgestel en Harry van Rooijen, wethouder van Meierijstad. De sfeer was goed en het weer was nog beter.

Piet Grootenboer, directeur van Glasvezel buitenaf: "Wij zijn verrast door het hoge aanmeldpercentage. We weten dat er behoefte is aan een goede breedbandverbinding en dat een ondergrens van 50% deelname haalbaar is. Het aantal aanmeldingen toont deze behoeft aan. Ik ben trots op het resultaat en de inzet van alle vrijwilligers".

Na de onthulling en de lovende woorden van alle betrokken partijen werd er geproost in het mooie buitengebied van Sint Oedenrode.

De eerste adressen hebben medio 2019 daadwerkelijk glasvezel. Meer informatie Meer informatie is beschikbaar op de website glasvezelbuitenaf.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox